service & onderhoud

het juiste onderhoud en betrouwbare service

Met onze divisie service & onderhoud (voorheen aalbers|indeko) hebben we een eigen onderhoudstak in huis, die u het preventief, correctief en proactief onderhoud volledig uit handen kan nemen. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat uw deuren niet alleen bij oplevering goed functioneren, maar dat ze ook datgene blijven doen waarvoor u ze aanschaft. Of dit nu vanwege hun logistieke functie is of vanwege hun brand-, inbraak-, kogel- of explosiewerende eigenschappen. U kunt bij ons terecht voor al uw onderhoudsbehoeften en niet alleen voor deuren maar ook voor machines en andere systemen die door ons zijn geproduceerd.

wat kunt u bij ons vinden

Bij aalbers|wico hebben we een team van monteurs voor u klaar staan die storingen oplossen van elektrische maar ook mechanische aard. We zijn merkonafhankelijk en hebben zeer goede kennis van relevante wet- & regelgeving. Om snel te kunnen handelen hebben we een grote hoeveelheid onderdelen op voorraad. Bij spoed zijn we 24/7 bereikbaar om een storing snel voor u op te lossen. En uiteraard interessante onderhoudscontracten om de kans op storingen zo laag mogelijk te houden. 

 

storing melden

 

 

Wat voor úw specifieke situatie de juiste servicevorm is? Daarover gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek. Neem dus vooral contact met ons op.

 

storing melden

Heeft u een storing te melden dat kan dat op verschillende manieren