oplossingen voor metaalbedrijven

uw partner in metaal & techniek neem contact op

Door de huidige marktomstandigheden is samenwerking in de metaalsector belangrijker dan ooit. Want kunt u het zich veroorloven om een order mis te lopen, alleen maar omdat u een van de benodigde machines niet in huis hebt? Of omdat u net even onvoldoende capaciteit hebt? Steeds meer metaalbedrijven kiezen ervoor om in dit soort situaties samen te werken met aalbers|wico. Bent u ook op zoek naar een betrouwbaar collega-metaalbedrijf, aan wie u alle bewerkingen kunt uitbesteden? Neem dan gerust contact met ons op.

Een betrouwbare collega, aan wie u alle bewerkingen kunt uitbesteden.

geavanceerd machinepark, deskundige medewerkers

Met ons geavanceerde machinepark kunnen we elke denkbare bewerking voor u uitvoeren, met de grootst mogelijke precisie. En met meer dan 100 deskundige medewerkers is er altijd voldoende capaciteit. Hierdoor kunt u de markt bedienen met een compleet pakket op het gebied van metaalbewerking, zonder dat u zelf hoeft te investeren in dure machines of nieuwe medewerkers.

"Bewerkingen die we niet in eigen huis kunnen uitvoeren, kunnen we met een gerust hart aan aalbers|wico uitbesteden. Ze hebben de machines en de specialisten voor de meest hoogwaardige technieken. De samenwerking met aalbers|wico komt de kwaliteit van onze producten ten goede én stelt ons in staat om onze opdrachtgevers een totaalpakket aan metaalbewerking aan te bieden."

Freek Witter | Kuyer metaal