9 Bouwkundige beveiliging voor de utiliteitsbouw - aalbers|wico

oplossingen voor de utiliteitsbouw

dé specialist in bouwkundige beveiliging neem contact op

Vaak lopen aannemers en bouwbedrijven er pas tegenaan zodra ze op een aanbesteding willen inschrijven. De eisen op het gebied van bouwkundige beveiliging. De vraag is dan: waar haalt u die kennis vandaan? Als u samenwerkt met aalbers|wico, dan weet u zeker dat de bouwkundige beveiliging voldoet aan de specificaties uit het bestek. Hebt u zelf een vraag op het gebied van bouwkundige beveiliging? We zijn al bijna 50 jaar dé partner van bouwend Nederland, dus neem gerust contact met ons op.

in eigen huis getest, onafhankelijk beoordeeld

Bij aalbers|wico ontwikkelen en testen we al onze materialen in eigen huis. Daarnaast laten we onze producten controleren door gerenommeerde instituten. Ook de montagewerkzaamheden voeren we uit volgens de strengste normen en onze eigen, nog strengere, procedures. Want niet alleen de losse componenten moeten uiteraard voldoen aan de gestelde eisen, maar ook de complete constructie.

Als bouwbedrijf kunnen we bij aalbers|wico terecht voor de specialistische kennis die we niet zelf in huis hebben. Een partij die over de hele wereld de beveiliging van ambassades verzorgt, is natuurlijk niet de eerste de beste.