9 Bouwkundige beveiliging voor financiële instellingen - aalbers|wico

oplossingen voor financiële instellingen

dé specialist in bouwkundige beveiliging neem contact op

Als er één branche is waarvoor bouwkundige beveiliging van essentieel belang is, dan is het wel de financiële sector. Niet alleen om de hoogte van een eventuele buit te beperken, maar ook en vooral om te voorkomen dat een (poging tot) inbraak, ramkraak of plofkraak leidt tot schade aan personen, omliggende panden en imagoschade voor de organisatie. aalbers|wico levert inbraak-, kogel-, explosie- en brandwerende constructies aan veel grote Nederlandse banken. Dus: op zoek naar een oplossing voor een financiële instelling? Neem gerust contact met ons op.

Veel grote Nederlandse banken vertrouwen op de producten van aalbers|wico.

in eigen huis getest, onafhankelijk beoordeeld

Bij aalbers|wico ontwikkelen en testen we al onze materialen in eigen huis. Daarnaast laten we onze producten controleren door gerenommeerde instituten. Ook de montagewerkzaamheden voeren we uit volgens de strengste normen en onze eigen, nog strengere, procedures. Want niet alleen de losse componenten moeten uiteraard voldoen aan de gestelde eisen, maar ook de complete constructie.

Ik moet er niet aan denken dat een plofkraak bij een van onze geldautomaten de veiligheid van omwonenden in gevaar zou brengen. aalbers|wico heeft een compartiment geconstrueerd, waarin een onverhoopte explosie relatief gecontroleerd verloopt, waardoor de kans op ongelukken zo klein mogelijk is.

Met de aalbers|wico oplossing was dit niet gebeurd!