9 Bouwkundige beveiliging voor musea - aalbers|wico

oplossingen voor musea

dé specialist in bouwkundige beveiliging neem contact op

Een kostbare collectie zó beveiligen dat die wel goed toegankelijk is voor goedwillende bezoekers, maar niet voor criminelen. Het is een van de grootste uitdagingen waar musea mee te maken hebben. Als specialist in bouwkundige beveiliging heeft aalbers|wico dit vraagstuk al voor vele musea adequaat helpen oplossen. Bent u ook op zoek naar een partij die u kan helpen de bouwkundige beveiliging van uw museum optimaal in balans te brengen met de organisatorische en elektronische aspecten? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw kostbare collectie wel toegankelijk voor bezoekers, maar niet voor criminelen.

in eigen huis getest, onafhankelijk beoordeeld

Bij aalbers|wico ontwikkelen en testen we al onze materialen in eigen huis. Daarnaast laten we onze producten controleren door gerenommeerde instituten. Ook de montagewerkzaamheden voeren we uit volgens de strengste normen en onze eigen, nog strengere, procedures. Want niet alleen de losse componenten moeten uiteraard voldoen aan de gestelde eisen, maar ook de complete constructie.

Een inbraak of diefstal is onze grootste nachtmerrie. Want onze collectie is dan wel verzekerd, maar de immateriële waarde van een kunstwerk is natuurlijk niet te vergoeden. Als een uniek stuk eenmaal ontvreemd is, dan kun je het nooit meer aan je bezoekers tonen.