oplossingen voor hekwerken en balustrades

uw partner in metaal & techniek neem contact op

Vroeger was de markt voor hekwerken en balustrades overzichtelijk, maar ook een beetje saai. Een producent maakte één type hek, één standaard systeem. En daar moesten klanten het dan mee doen. Door de technologische ontwikkelingen kunt u tegenwoordig maatwerk aanbieden. Ook voor kleine orders. aalbers|wico kan onder meer (3D) walsen, lasersnijden en ponsen. We brengen de gaten precies aan waar u ze wilt hebben. En door onze omvang en ons machinepark kunnen we uw componenten op maat ook nog eens ongelooflijk efficiënt produceren. Neem maar eens contact met ons op.

Precies de gewenste gatenpatronen, ongelooflijk efficiënt geproduceerd.

geavanceerd machinepark, deskundige medewerkers

Met ons geavanceerde machinepark kunnen we elke denkbare bewerking uitvoeren, met de grootst mogelijke precisie. En met meer dan 100 deskundige medewerkers is er altijd voldoende capaciteit. Als hekwerk- of balustradeproducent profiteert u daardoor van snelle levertijden, ook bij oplossingen op maat of grote orders. 

“Bij de meeste leveranciers is het een kwestie van of-of. Óf efficiency, óf maatwerk. Het knappe van aalbers|wico is dat ze die twee zaken weten te combineren. Daardoor kunnen wij optimaal inspelen op de wensen van onze klanten.” 

Ruud Appel | Top sierhekwerken