9 Bouwkundige beveiliging voor de retail - aalbers|wico

oplossingen voor de retail

dé specialist in bouwkundige beveiliging neem contact op
Het aantal overvallen op retailbedrijven neemt al jaren toe. Overvallers en inbrekers gaan bovendien steeds gewelddadiger te werk. Hierdoor is beveiliging een van de belangrijkste prioriteiten geworden voor deze sector. Voor juweliers en diamantairs, maar ook voor tankstations, supermarkten en andere retailers. Bouwkundige beveiliging is een onmisbaar onderdeel in de mix aan maatregelen die u als retailer kunt treffen. Bent u ook op zoek naar een geschikte oplossing? In Nederland geldt aalbers|wico als dé specialist in bouwkundige beveiliging. Neem dus vooral contact met ons op.
In de retailsector is beveiliging een van de belangrijkste prioriteiten.

in eigen huis getest, onafhankelijk beoordeeld

Bij aalbers|wico ontwikkelen en testen we al onze materialen in eigen huis. Daarnaast laten we onze producten controleren door gerenommeerde instituten. Ook de montagewerkzaamheden voeren we uit volgens de strengste normen en onze eigen, nog strengere, procedures. Want niet alleen de losse componenten moeten uiteraard voldoen aan de gestelde eisen, maar ook de complete constructie.

De veiligheid van ons personeel en onze klanten staat voorop, dus qua beveiliging nemen wij geen genoegen met halve maatregelen. Mede door de oplossingen van aalbers|wico hebben onze mensen het gevoel dat ze in een veilige omgeving werken, en zijn onze kostbare goederen adequaat beschermd.