9 Bouwkundige beveiliging voor monumentale panden - aalbers|wico

oplossingen voor monumentale panden

dé specialist in bouwkundige beveiliging neem contact op

Bij sommige gebouwen geldt voor de beveiliging: hoe opvallender, hoe beter. Maar monumentale panden ontlenen hun bestaansrecht voor een groot deel aan hun uitstraling. Dus dan moeten beveiligingsmaatregelen vooral NIET zichtbaar zijn. ‘Opvallend onopvallend beveiligen’, noemen we dat bij aalbers|wico. Een manier van beveiligen die ook op de instemming van Monumentenzorg kan rekenen. Zoekt u ook een oplossing voor een monumentaal pand? Neem gerust contact met ons op.

Een manier van beveiligen die ook op de instemming van Monumentenzorg kan rekenen.

in eigen huis getest, onafhankelijk beoordeeld

Bij aalbers|wico ontwikkelen en testen we al onze materialen in eigen huis. Daarnaast laten we onze producten controleren door gerenommeerde instituten. Ook de montagewerkzaamheden voeren we uit volgens de strengste normen en onze eigen, nog strengere, procedures. Want niet alleen de losse componenten moeten uiteraard voldoen aan de gestelde eisen, maar ook de complete constructie.

Toen ik de verzekeringsinspecteur vertelde wat voor beveiligingsmaatregelen we hier allemaal hadden getroffen, was zijn reactie: ‘je ziet er helemaal niets van’. Ik beschouw dat als het mooiste compliment dat we op dit vlak kunnen krijgen.