Inbraakwerende snelvouwdeuren

https://www.aalberswico.nl/write/Afbeeldingen1/headers inbraakwerende deuren/header-inbraakwerende-snelvouwdeuren.jpg.ashx?preset=content

Weerstandsklasse RC 3 (WK3) tot en met RC 5 (WK5)

De inbraakwerende snelvouwdeur heeft een deurblad dat bestaat uit meerdere vouwbare delen. Deze met pantserpanelen gevulde deurvleugels kunt u snel en gemakkelijk naar respectievelijk links en rechts openslaan. De portaalconstructie biedt mogelijkheden voor twee en voor vier vleugels. De vleugels zijn voorzien van verzinkte stalen kokerprofielen en met zware scharnieren aan elkaar verbonden. Rubberen profielen tussen de vleugels en de portaalconstructie voorkomen tocht. Boven en onder de deurvleugels zijn afdichtende borstelprofielen aangebracht.

Toepassing

Met de snelvouwdeur – de naam zegt het al – kunt u grotere deuropeningen snel openen. De snelvouwdeuren zijn uitstekend toepasbaar als u weinig ruimte rondom de deuropening hebt. Ze zijn bovendien veilig, betrouwbaar en gemakkelijk. Als u de deur opent, hebt u meteen overzicht over de ruimte erachter. Ook is meteen de volledige doorgangshoogte beschikbaar. De snelvouwdeuren van aalbers|wico zijn berekend op intensief gebruik. Omdat de deuren weinig bewegende onderdelen hebben, zijn deze onderhoudsarm en hebben de deuren een lange levensduur.

Bedieningssyteem

De inbraakwerende snelvouwdeur heeft een elektromotor met reductiekast die u bedient met een open-stop-dicht drukknopschakelaar. Drijfstangen, gekoppeld aan de aandrijving, openen de deurvleugels.

Veilig en beproefd

We leveren snelvouwdeuren in de weerstandsklassen RC 3 (WK3) tot en met RC 5 (WK5). Daarnaast voldoen de deuren aan Nationale en Europese geldende richtlijnen. Deze elektrisch bediende deuren beschikken over dubbele veiligheidsvoorzieningen en CE-markering. Valt de stroom uit, dan kunt u ze met de hand bedienen. Wilt u ook dan over elektrische bediening beschikken, dan kunt u kiezen voor een security aandrijving met noodstroomaccu.

Opties

De snelvouwdeuren kunnen we helemaal aanpassen aan uw wensen. Zo leveren we ze in elke RAL-kleur naar keuze. Optioneel zijn o.a. beglazing, een loopdeur en een regenkap. U kunt de deuren verder voorzien van uiteenlopende bedieningen en waarschuwingssystemen.

normeringen

Als basis hanteren wij normen als NEN 5096, EN 1627-1630, EN 356 en ISO 16936. Maar wij gaan nog een stap verder. Als het Programma van Eisen hierom vraagt, dan zorgen wij voor een deur die de daadwerkelijke gewenste weerstand biedt. Met de officiële normeringen als uitgangspunt, maar nog eens extra beproefd volgens aanvullende criteria.

Lees meer over normen voor inbraakwerende deuren in het kenniscentrum.

testmethoden

Volgens de normeringen op het gebied van inbraakwering moeten deuren op drie manieren getest zijn. Met statische belasting, met dynamische belasting en met handmatige inbraaktests.

Lees meer over testmethoden voor inbraakwerende deuren in het kenniscentrum.

brochure

Download hier onze brochure van inbraakwerende industriële deuren

Meer weten over onze inbraakwerende snelvouwdeuren? Een offerte ontvangen op basis van uw PvE?
neem contact op