inbraakwerende entrees

dé expert in inbraakwerende entrees

Voor veel bedrijven en instellingen is de entree van hun pand het visitekaartje van de organisatie, dus die entree moet uitnodigen. Maar niet tot inbraak... Wilt u ongenode gasten buiten houden? aalbers|wico is dé specialist in bouwkundige inbraakbeveiliging. Ramen, deuren, wanden; we produceren, leveren en monteren alle benodigde onderdelen voor een inbraakwerende entree, exact volgens specificatie. Al dan niet in combinatie met kogel-, explosie- en brandwerende eigenschappen.

door ‘inbrekers’ getest

De weerstandswaarde van onze producten is niet alleen op papier berekend, maar ook in de praktijk getoetst. Hiervoor hebben we een eigen testcentrum, waar we de onderdelen aan de zwaarste proeven kunnen onderwerpen. Met diverse gereedschappen testen geroutineerde ‘inbrekers’ de weerstand op verschillende punten, conform de hiervoor geldende indeling in weerstandsklassen.

normeringen

Als basis hanteren wij normen als NEN 5096, EN 1627-1630, EN 356 en ISO 16936. Maar wij gaan nog een stap verder. Als het Programma van Eisen hierom vraagt, dan zorgen wij voor een entree die de daadwerkelijke gewenste weerstand biedt. Met de officiële normeringen als uitgangspunt, maar nog eens extra beproefd volgens aanvullende criteria.

Lees meer over normen voor inbraakwerende entrees in het kenniscentrum.

testmethoden

Volgens de normeringen op het gebied van inbraakwering moet een entree op drie manieren getest zijn. Met statische belasting, met dynamische belasting en met handmatige inbraaktests

Lees meer over testmethoden voor inbraakwerende entrees in het kenniscentrum.

weerstandsklassen

Bij manuele tests wordt de weerstandsklasse van een inbraakwerende entree gedefinieerd op basis van twee factoren. De tijd die de ‘inbreker’ erover mag doen om de entree te forceren. En de gereedschappen die hiervoor gebruikt mogen worden. Hoe langer de tijd en hoe zwaarder het gereedschap, hoe hoger de weerstandsklasse.

Lees meer over weerstandsklassen voor inbraakwerende entrees in het kenniscentrum.
Meer weten over inbraakwerende entrees? Een offerte ontvangen op basis van uw PvE?
neem contact op