9 Bouwkundige beveiliging voor luchthavens - aalbers|wico

oplossingen voor luchthavens

dé specialist in bouwkundige beveiliging neem contact op

De veiligheidseisen voor luchthavens zijn de laatste jaren flink aangescherpt. En bij de maatregelen die luchthavens nemen om zich tegen aanvallen en aanslagen te wapenen, wordt het belang van bouwkundige beveiliging in toenemende mate onderkend. Steeds meer luchthavens, waaronder Schiphol, vertrouwen op de constructies van aalbers|wico, dé specialist in bouwkundige beveiliging. Constructies die voldoen aan de eisen op het gebied van kogel- en explosiewering, en beschermen tegen brand en inbraak. Meer weten over onze oplossingen? Neem dan contact met ons op.

Vele luchthavens, waaronder Schiphol, vertrouwen al jaren op de beveiligingsconstructies van aalbers|wico.

in eigen huis getest, onafhankelijk beoordeeld

Bij aalbers|wico ontwikkelen en testen we al onze materialen in eigen huis. Daarnaast laten we onze producten controleren door gerenommeerde instituten. Ook de montagewerkzaamheden voeren we uit volgens de strengste normen en onze eigen, nog strengere, procedures. Want niet alleen de losse componenten moeten uiteraard voldoen aan de gestelde eisen, maar ook de complete constructie.

Airport security is een mix van organisatorische, bouwkundige en elektronische aspecten. Voor al die zaken heb je goede partners nodig, want het gaat om zeer specialistische kennis. Op het gebied van bouwkundige beveiliging werken we naar volle tevredenheid samen met aalbers|wico.