oplossingen voor transport en carrosseriebouw

uw partner in metaal & techniek neem contact op

aalbers|wico levert onderdelen op maat waarmee u transportmiddelen snel kunt aanpassen en ombouwen. Of het nu gaat om de serieproductie van stalen opzetbeugels voor een voertuigproducent, of een constructie op maat voor één trailer of oplegger; we leveren precisie en maatwerk. Voor interne transportmiddelen op klantspecificatie kunnen wij zelfs het complete traject namens de fabrikant verzorgen, van engineering tot montage. Dus: wilt u (interne) transportmiddelen customizen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Onderdelen voor het aanpassen of ombouwen van transportmiddelen.

geavanceerd machinepark, deskundige medewerkers

Met ons geavanceerde machinepark kunnen we elke denkbare bewerking uitvoeren, met de grootst mogelijke precisie. En met meer dan 100 deskundige medewerkers is er altijd voldoende capaciteit. Als opdrachtgever profiteert u daardoor van snelle levertijden, ook bij oplossingen op maat of grote orders. 

“Je merkt dat ze bij aalbers|wico zelf ook verstand van transportmiddelen hebben. Daardoor kunnen ze echt meedenken. Onderdelen zo maken dat wij er minder laswerk aan hebben, bijvoorbeeld. Daarnaast ben ik erg tevreden over de maatvastheid. We hebben regelmatig repeat-orders en dan kun je geen afwijkingen in de maatvoering hebben.” Gert-Jan Karhof | Karhof