oplossingen voor de defensie-industrie

uw partner in metaal & techniek neem contact op

Vervaardigt u voertuigen voor defensiedoeleinden? Of bent u toeleverancier van de defensie-industrie? Dan hebt u aan aalbers|wico de perfecte productiepartner. Wij leveren al tientallen jaren metalen onderdelen voor defensievoertuigen en andere defensietoepassingen. Van ogenschijnlijk simpele beplating tot de meest complexe constructies. Daarbij maken we gebruik van hoogwaardige metaalsoorten, om de optimale balans te creëren tussen bescherming bieden en gewicht besparen. Neem dus gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

De optimale balans tussen bescherming bieden en gewicht besparen.

geavanceerd machinepark, deskundige medewerkers

Met ons geavanceerde machinepark kunnen we elke denkbare bewerking uitvoeren, met de grootst mogelijke precisie. En met meer dan 100 deskundige medewerkers is er altijd voldoende capaciteit. Als opdrachtgever profiteert u daardoor van snelle levertijden, ook bij oplossingen op maat of grote orders. 

“Bij aalbers|wico hebben ze niet alleen veel kennis en ervaring met de verwerking van hoogwaardige metaalsoorten, maar hebben ze ook zelf alle benodigde lastechnieken in huis. Daardoor leveren ze een constante, hoge kwaliteit en reproduceerbare resultaten.”