9 Bouwkundige beveiliging voor defensie - aalbers|wico

oplossingen voor defensie

dé specialist in bouwkundige beveiliging neem contact op

Defensienormen voor bouwkundige beveiliging zijn anders dan standaardnormen. Veel aannemers en bouwbedrijven merken dat pas zodra ze een aanbesteding voor defensie hebben gewonnen. Wilt u zich wel goed voorbereiden? Neem dan contact met ons op voordat u inschrijft. Wij werken namelijk al meer dan 25 jaar samen met het Rijksvastgoed bedrijf (voorheen Dienst Vastgoed Defensie). Rechtstreeks, of als onderaannemer. Daardoor kennen we de manier van werken als geen ander en weten we precies wat voor eisen er gesteld worden.

aalbers|wico werkt al meer dan 25 jaar samen met het Rijksvastgoed bedrijf.

in eigen huis getest, conform de specifieke normeringen van defensie

Bij aalbers|wico ontwikkelen en testen we al onze materialen in eigen huis. Toepassingen op het gebied van defensie testen we bovendien regelmatig in nauwe samenwerking met het Rijksvastgoed bedrijf. Hierdoor hebt u de zekerheid dat al onze oplossingen voldoen aan de normen van defensie.

Je merkt aan alles dat ze ervaring hebben met defensie. Doordat ze al veel testwerk hebben gedaan kunnen ze onze calculator bijvoorbeeld helpen om een goede offerte aan te vragen met de juiste specificaties.