9 Bouwkundige beveiliging voor justitiële instellingen - aalbers|wico

oplossingen voor justitiële instellingen

dé specialist in bouwkundige beveiliging neem contact op

Voor justitiële instellingen is beveiliging een kerntaak. Aangezien er bouwkundig gezien veel overeenkomsten zijn tussen de preventie van inbraak en uitbraak, kiezen veel justitiële instellingen voor de inbraakwerende producten van aalbers|wico. Variërend van celdeuren en verkeerdeuren tot aan centrale balies volgens het DJI protocol. Daarbij speelt mee dat wij gecombineerde oplossingen kunnen leveren op het gebied van inbraak-, explosie-, kogel- en brandwering. Want uiteraard is het ook van groot belang om personen tegen brandgevaar en aanvallen te beschermen. Zelf op zoek naar een geschikte oplossing? Neem contact met ons op.

Als specialist op het gebied van inbraakwering is aalbers|wico ook gespecialiseerd in uitbraakwering.

in eigen huis getest, onafhankelijk beoordeeld

Bij aalbers|wico ontwikkelen en testen we al onze materialen in eigen huis. Daarnaast laten we onze producten controleren door gerenommeerde instituten. Ook de montagewerkzaamheden voeren we uit volgens de strengste normen en onze eigen, nog strengere, procedures. Want niet alleen de losse componenten moeten uiteraard voldoen aan de gestelde eisen, maar ook de complete constructie.

Er zijn maar weinig specialisten die alles in huis hebben: inbraakwering, kogelwering, explosiewering én brandwering. Terwijl de maatregelen die je op die verschillende gebieden treft wél invloed hebben op elkaar. Bij aalbers|wico kunnen we terecht voor het hele pakket.