oplossingen voor trappenbouw

uw partner in metaal & techniek neem contact op

Gewalste leuningen of trapbomen, geponste en genibbelde treden… aalbers|wico is dé partner voor specialistische trapcomponenten. Zoekt u als trappenmaker een partner op wie u kunt bouwen? Neem dan gerust contact met ons op. Want doordat we gebruik maken van de modernste CNC-gestuurde machines zijn we in staat om onderdelen altijd precies conform uw ontwerpspecificaties te produceren. Bovendien kunnen we componenten ook modulair aanleveren, zodat u ze op locatie nog makkelijker kunt monteren. 

Dé partner voor specialistische trapcomponenten.

geavanceerd machinepark, deskundige medewerkers

Met ons geavanceerde machinepark kunnen we elke denkbare bewerking uitvoeren, met de grootst mogelijke precisie. En met meer dan 100 deskundige medewerkers is er altijd voldoende capaciteit. Als trappenbouwer profiteert u daardoor van snelle levertijden, ook bij oplossingen op maat of grote orders. 

“De kleinste afwijking heeft al enorme gevolgen voor de pasvorm van een trap. Daarom werken we samen met aalbers|wico. Daar krijg je exact wat je hebt ontworpen. Zelfs bij gebogen profielen klopt het tot op de millimeter.”
Elbert van Hierden | Metaluniek staalspecialisten