oplossingen voor de bouw

uw partner in metaal & techniek neem contact op

Slinkende orderportefeuilles, krappe marges… Door de huidige marktomstandigheden is het voor aannemers en bouwbedrijven belangrijker dan ooit om met stabiele toeleveranciers te werken. Partners die meedenken over betaalbare oplossingen, zónder de kwaliteit uit het oog te verliezen. aalbers|wico is zo’n partner. Door schaalgrootte en efficiency houden wij onze kwaliteit hoog en de kosten laag. Bovendien kunnen wij alle mogelijke metalen componenten en constructies in eigen huis produceren, voor alle takken in de bouw. Neem maar eens contact met ons op. 

Betaalbare oplossingen, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

geavanceerd machinepark, deskundige medewerkers

Met ons geavanceerde machinepark kunnen we elke denkbare bewerking uitvoeren, met de grootst mogelijke precisie. En met meer dan 100 deskundige medewerkers is er altijd voldoende capaciteit. Als aannemer of bouwbedrijf profiteert u daardoor van snelle levertijden, ook bij oplossingen op maat of grote orders. 

aalbers|wico levert uitstekende kwaliteit voor scherpe prijzen. Dat geeft onze organisatie lucht, want op dit moment zijn de winstmarges in de bouw flinterdun. Ze hebben bovendien een solide organisatie. En dat is in het huidige economische tij misschien nog wel belangrijker dan de laagste prijs. Want een toeleverancier die opeens niet meer kan leveren, dát kost pas geld.”