9 Bouwkundige beveiliging voor gerechtshoven - aalbers|wico

oplossingen voor gerechtshoven

dé specialist in bouwkundige beveiliging neem contact op

Zonder veiligheid geen gerechtigheid. Dus gebouwen waar recht wordt gesproken, moeten goed beveiligd zijn. Ons land telt een groot aantal gerechtshoven. Niet alleen Nederlandse rechtbanken, maar ook vestigingen van internationale organisaties. In veel van die gerechtshoven bevinden zich beveiligingsoplossingen van aalbers|wico. Als specialist op het gebied van bouwkundige beveiliging kunnen wij namelijk voor elke situatie maatwerk leveren, exact conform de benodigde specificaties. Ook op zoek naar een beveiligingsoplossing op maat? Neem dan vooral contact met ons op.

Waar recht wordt gesproken, moet de beveiliging op orde zijn.

in eigen huis getest, onafhankelijk beoordeeld

Bij aalbers|wico ontwikkelen en testen we al onze materialen in eigen huis. Daarnaast laten we onze producten controleren door gerenommeerde instituten. Ook de montagewerkzaamheden voeren we uit volgens de strengste normen en onze eigen, nog strengere, procedures. Want niet alleen de losse componenten moeten uiteraard voldoen aan de gestelde eisen, maar ook de complete constructie.

De specialisten van aalbers|wico vinden altijd een oplossing die aan alle specificaties voldoet. Of het nu gaat om kogelwering, explosiewering of een gecombineerde oplossing; om een portiersloge of om een glazen scheidingswand.