oplossingen voor zorg en revalidatie

uw partner in metaal & techniek neem contact op

Wij produceren al jaren onderdelen en constructies voor een brede range aan zorg- en revalidatietoepassingen. Van statafels tot tilliften. Van railsystemen tot onderdelen voor aangepaste voertuigen. Voor opdrachtgevers in deze sector zijn wij een volwaardige productiepartner. We denken mee over de productiewijze, over kostprijsreductie… en niet te vergeten: over het afwerkingsniveau. Zodat uw producten voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid. Wilt u ook producten voor de zorg laten maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Producten die voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid.

geavanceerd machinepark, deskundige medewerkers

Met ons geavanceerde machinepark kunnen we elke denkbare bewerking uitvoeren, met de grootst mogelijke precisie. En met meer dan 100 deskundige medewerkers is er altijd voldoende capaciteit. Als opdrachtgever profiteert u daardoor van snelle levertijden, ook bij oplossingen op maat of grote orders. 

“Wat we ook bedenken, aalbers|wico kan er de componenten voor maken. En ze doen ook het coatwerk, de assemblage, de montage... Als we dat willen krijgen we onze producten zelfs compleet verpakt geleverd.”
Michel Beeuwkes | Pronk Ergo