9 Bouwkundige beveiliging voor ambassades - aalbers|wico

oplossingen voor ambassades

dé specialist in bouwkundige beveiliging neem contact op

Inbraakwering, kogelwering, explosiewering, brandwering… Omdat er op verschillende gebieden gevaar kan dreigen, moeten ambassades op alle mogelijke manieren worden beveiligd. Het risicoprofiel van een ambassade kan bovendien van de ene op de andere dag wijzigen. Dat werpt de vraag op: hoe speelt u adequaat in op een continu veranderend dreigingsniveau? Neem hierover gerust contact op met aalbers|wico. In de loop der jaren hebben we al tientallen ambassades over de hele wereld geholpen bij het treffen van de juiste bouwkundige maatregelen.

Ambassades over de hele wereld zijn voorzien van de oplossingen van aalbers|wico.

uitgebreid getest en gecontroleerd, altijd conform de specificaties

Door onze jarenlange ervaring zijn we prima in staat om ambassades te helpen bij de invulling van het Programma van Eisen. Vervolgens kunnen we alle benodigde producten conform dit PvE leveren en aanbrengen. Al onze materialen zijn in eigen huis ontwikkeld en getest. Daarnaast laten we onze producten controleren door gerenommeerde instituten.

Het dreigingsniveau kan deze week nog low-risk zijn, maar volgende week ineens high-risk. Wanneer de situatie daarom vraagt, kunnen we altijd bij aalbers|wico terecht om de beveiliging snel en adequaat hierop aan te passen.