9 Bouwkundige beveiliging voor de petrochemische sector - aalbers|wico

oplossingen voor de petrochemische sector

dé specialist in bouwkundige beveiliging neem contact op

Gezien de brand- en explosierisico’s is het in de petrochemische sector van essentieel belang dat de werkomgeving exact voldoet aan de criteria uit het PvE en de veiligheidsdraaiboeken. Daarom vertrouwen vele raffinaderijen en andere petrochemische bedrijven al jaren op de oplossingen van aalbers|wico. Want wij weten de beveiligingsniveau’s uit de draaiboeken als geen ander te vertalen in de juiste producten en constructies. En komen deze ook zelf ter plaatse monteren. Neem dus vooral contact met ons op als u ook een oplossing zoekt op het gebied van bouwkundige beveiliging.

Een werkomgeving die exact voldoet aan de criteria uit het PvE en de veiligheidsdraaiboeken.

in eigen huis getest, onafhankelijk beoordeeld

Bij aalbers|wico ontwikkelen en testen we al onze materialen in eigen huis. Daarnaast laten we onze producten controleren door gerenommeerde instituten. Ook de montagewerkzaamheden voeren we uit volgens de strengste normen en onze eigen, nog strengere, procedures. Want niet alleen de losse componenten moeten uiteraard voldoen aan de gestelde eisen, maar ook de complete constructie.

Wij nemen bouwkundige beveiliging uitermate serieus. Als je dat niet doet, dan kan dat in onze sector tot enorme ongelukken leiden. Je brandwerende en explosiewerende constructies, die moet je gewoon op orde hebben.