oplossingen voor agri en food

uw partner in metaal & techniek neem contact op

De agri- en foodsector is economisch en maatschappelijk van groot belang voor Nederland. We zijn er dan ook trots op dat we zoveel klanten hebben in deze innovatieve branche. Producenten van landbouwvoertuigen en andere agrarische machines, machinebouwers voor de foodindustrie… Veeleisende opdrachtgevers, die de normen op het gebied van duurzaamheid en voedselveiligheid steeds strenger zien worden. En dus ook steeds meer vragen van hún toeleveranciers. Stelt u ook zulke hoge kwaliteitseisen? Neem dan eens contact op met aalbers|wico. 

Normen op het gebied van duurzaamheid en voedselveiligheid worden steeds strenger.

geavanceerd machinepark, deskundige medewerkers

Met ons geavanceerde machinepark kunnen we elke denkbare bewerking uitvoeren, met de grootst mogelijke precisie. En met meer dan 100 deskundige medewerkers is er altijd voldoende capaciteit. Als opdrachtgever profiteert u daardoor van snelle levertijden, ook bij oplossingen op maat of grote orders. 

“Er is veel wet- en regelgeving in onze sector. Niet alleen het materiaal dat gebruikt wordt voor onze componenten, maar ook de productiewijze en het afwerkingsniveau moeten daarom van absolute topkwaliteit zijn. De keuze voor aalbers|wico ligt dan voor de hand.” 

Martin van Voorthuizen | Bakkerij van Voorthuizen