oplossingen voor hijstechniek

uw partner in metaal & techniek neem contact op

Bij hijstechniek is maatvastheid essentieel. Wij leveren alle benodigde onderdelen exact conform uw ontwerpspecificaties. En we hebben alle expertise in huis om hoogwaardige staalsoorten op de juiste manier te verwerken. Door onze deskundigheid op het gebied van lastechniek komt uw kraanbaan geheid door de strengste keuring. Bovendien denken we graag met u mee over manieren om hijsconstructies nog slimmer samen te stellen, zodat u deze nog efficiënter kunt produceren en monteren. Zoekt u ook zo’n partner die met u meedenkt? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw kraanbaan komt geheid door de strengste keuring.

geavanceerd machinepark, deskundige medewerkers

Met ons geavanceerde machinepark kunnen we elke denkbare bewerking uitvoeren, met de grootst mogelijke precisie. En met meer dan 100 deskundige medewerkers is er altijd voldoende capaciteit. Als opdrachtgever profiteert u daardoor van snelle levertijden, ook bij oplossingen op maat of grote orders. 

“Waar een staalconstructie nodig is voor een kraan of takel van Demag, werken we graag samen met aalbers|wico. Zij zijn niet alleen flexibel maar leveren ook de kwaliteit zodat wij honderd procent kunnen vertrouwen dat onze kranen veilig op de kraanbaan blijven werken.” 

Wim Hermans | Van den Berg Transporttechniek