9 Bouwkundige beveiliging voor particuliere alarmcentrales - aalbers|wico

oplossingen voor particuliere alarmcentrales

dé specialist in bouwkundige beveiliging neem contact op

Sinds de invoering van de Europese normering voor particuliere alarmcentrales, EN 50518, kiezen veel PAC’s ervoor om samen te werken met aalbers|wico. Logisch, want ook de bouwkundige beveiliging vormt een onderdeel van de certificering. En in Nederland is aalbers|wico de eerste leverancier met beveiligingsproducten die voldoen aan de EN 50518 norm. Dus: wilt u uw centrale ook conform de Europese norm beveiligen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

De eerste leverancier met beveiligingsproducten die voldoen aan EN 50518.

in eigen huis getest, onafhankelijk beoordeeld

Bij aalbers|wico ontwikkelen en testen we al onze materialen in eigen huis. Daarnaast laten we onze producten controleren door een Notified Body. Ook de montagewerkzaamheden voeren we uit volgens de strengste normen en onze eigen, nog strengere, procedures. Want niet alleen de losse componenten moeten uiteraard voldoen aan de gestelde eisen, maar ook de complete constructie.

Omdat we onze certificering wilden halen, zijn we gaan kijken welke partijen beveiligingsproducten konden leveren die voldoen aan EN 50518. We kwamen uit bij aalbers|wico. Sindsdien is dat onze vaste partner voor het onderdeel bouwkundige beveiliging.