brandwerende deuren

brandwerende deuren - aalbers|wico

Brandwerende deuren zijn een belangrijke schakel in de reeks aan beveiligingsmaatregelen die u kunt treffen. Om een vluchtweg te bieden bij brand, om uitbreiding van brand te voorkomen en om te compartimenteren. aalbers|wico is dé specialist in bouwkundige brandbeveiliging. Wij produceren, leveren en monteren brandwerende deuren exact volgens uw wensen. Al dan niet in combinatie met inbraak-, kogel- en explosiewerende eigenschappen.

brandwerende deuren getest en gecertificeerd

Uitgebreide eigen testfaciliteiten maken het mogelijk dat wij onze brandwerende deuren snel door kunnen ontwikkelen. Daarnaast is het mogelijk dat wij klant specifieke eisen vooraf, zelf kunnen testen en hiermee een product volledig op maat kunnen leveren. Definitieve tests waarbij onze deuren worden voorzien van een certificaat en classificatie worden uitgevoerd volgens Europese Normen, door geaccrediteerde instanties als Efectis of Peutz.

brandwerende deuren - aalbers|wico

brandwerende deuren in combinatie met stalen kozijnen

In combinatie met onze brandwerende deuren leveren wij ook brandwerende kozijnen. Deze brandwerende profiel stalen kozijnen zijn t/m 120 minuten bestand tegen branddoorslag en brandoverslag. Hierdoor zijn deze uitstekend toepasbaar in ruimtes, waar volgens Bouwbesluit brandwering een vereiste is. Onze brandwerende kozijnen zijn onafhankelijk getest volgens NEN 6069:2011 en EN1634, door geaccrediteerde instellingen (Efectis/ Peutz) conform de Nederlandse en Europese normeringen.

de gewenste classificatie voor uw brandwerende deuren

Onze brandwerende deuren worden getest volgens NEN 6075, 6068 en 6069, en EN 1634, 1364, 13501 en 15269. Wij leveren hiermee deuren met classificaties EW, EI-2 en EI-1 t/m 120 min. bestand tegen branddoorslag en brandoverslag. Daarnaast zijn onze deuren uit te voeren in de rookwerendheid classificaties Sa of S200.

Alle door aalbers|wico geleverde brandwerende deuren zijn voorzien van een CE-keurmerk

 

Welke brandwerende deur voor u de beste oplossing is? neem contact met ons op