oplossingen voor machinebouw en apparatenbouw

uw partner in metaal & techniek neem contact op

Steeds meer machinebouwers leggen zich toe op engineering in plaats van productie. Logisch, want het is bijna ondoenlijk om te blijven investeren in alle apparatuur en kennis die nodig is voor de productie van machines en apparaten. Zeker naarmate toleranties nauwer worden. aalbers|wico heeft die apparatuur en kennis wél in huis. Bovendien is er op onze locatie volop ruimte om machines op te bouwen en te testen. En kunnen wij u ook de hydrauliek en andere toepassingen uit handen nemen. Dus: zoekt u ook een betrouwbare productiepartner? Neem dan contact met ons op. 

Volop ruimte om machines op te bouwen en te testen.

geavanceerd machinepark, deskundige medewerkers

Met ons geavanceerde machinepark kunnen we elke denkbare bewerking uitvoeren, met de grootst mogelijke precisie. En met meer dan 100 deskundige medewerkers is er altijd voldoende capaciteit. Als machinebouwer profiteert u daardoor van snelle levertijden, ook bij oplossingen op maat of grote orders. 

“Bij aalbers|wico hebben we de ruimte om complete machines op te bouwen. Als er nog wijzigingen op het ontwerp nodig zijn is men uitstekend in staat om dit flexibel en effectief op te lossen. Tevens kunnen onze andere toeleveranciers er terecht met betrekking tot de elektrotechnische installatie van de machine. Ook onze eigen mensen zijn altijd welkom voor tussentijds overleg en projectbegeleiding.” Gerko van den Brink | Vallei Techniek