oplossingen voor retail en interieurbouw

uw partner in metaal & techniek neem contact op

In de retailsector staat aalbers|wico al bijna vijftig jaar bekend als leverancier van tapijtrekken en presentatiesystemen voor vloeren. Hiervoor hebben we kant-en-klare oplossingen, die nog steeds onverminderd populair zijn. Daarnaast leveren we ook maatwerk: functionele systemen voor een optimale zichtbaarheid van uw producten. Efficiënt in gebruik en makkelijk te plaatsen. Veel grote winkelketens maken gebruik van deze oplossingen. Zoekt u ook een systeem voor uw eigen winkel of showroom? Neem gerust contact met ons op. 

Grote winkelketens gebruiken systemen van aalbers|wico.

geavanceerd machinepark, deskundige medewerkers

Met ons geavanceerde machinepark kunnen we elke denkbare bewerking uitvoeren, met de grootst mogelijke precisie. En met meer dan 100 deskundige medewerkers is er altijd voldoende capaciteit. Als retailer profiteert u daardoor van snelle levertijden, ook bij oplossingen op maat of grote orders.  

“We willen in onze winkels geen dure, lastige systemen. Het klinkt misschien raar, maar gewoon goed is voor ons goed genoeg. Klanten moeten onze artikelen goed kunnen zien, want dan pas kopen ze onze producten. En voor onze medewerkers moeten de systemen makkelijk in het gebruik zijn. Punt. Bij aalbers|wico begrijpen ze dat.”

Angela van Dongen | Euretco